Diensten

Manninck ontzorgt; daarom bieden wij je een zo breed mogelijk dienstenpakket aan.

Chiptuning

Verbeter de prestatie van je auto met chiptuning. Met de nieuwste technologie upgraden we de software van je auto zodat je meer vermogen krijgt. Daarnaast wordt over het algemeen je auto ook nog eens 5% tot 10% zuiniger in verbruik.

Softwaregarantie

Door altijd de nieuwste geteste software en programma's te gebruiken kunnen we op een verantwoordelijke manier je auto beter laten presteren.We geven daarom ook sofwaregarantie op al onze tunings. Weten hoeveel meer vermogen jouw auto krijgt? Bel of mail ons direct!

Meer informatie Bel ons direct

Wrappen

Heb je er wel eens aan gedacht om iets persoonlijks toe te voegen aan je auto? Denk aan een full colour wrap, spiegelkappen, dak, spoilers, logo’s, enzovoort. Je auto gaat er mooier en persoonlijker uitzien, zodat je er iedere keer weer met plezier instapt. Uiteraard gebruikt Manninck alleen hoogwaardige materialen, goed bestendig tegen weersomstandigheden en steenslag.

Bedrijven

Bedrijven kunnen bij Manninck ook terecht om hun auto volledig in de huisstijl of met een persoonlijk ontwerp te laten omtoveren. Zo wordt je bedrijfsauto dé blikvanger van je bedrijf. Wat de kosten zijn van wrappen? We vertellen het je graag, vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Raamtinten

Door je autoruiten te blinderen, geef je jouw auto of bestelbus een exclusieve uitstraling. En niet te vergeten werkt folie ook zonwerend. Daarnaast creëer je privacy, doordat voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken. Om een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij uitsluitend met folies van hoogwaardige kwaliteit.

Diverse soorten raamfolie

Om ervoor te zorgen dat jouw geblindeerde autoruiten binnen de Nederlandse wet- en regelgeving vallen, hebben wij diverse blindeermogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om de voorste portieren te tinten met de toegestane 50% tint, maar de achterste portieren zeer donker te maken met een 5% tint. Om je een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden, hebben wij een voorbeeld van de meest gebruikte tinten.

Mail ons voor info Bel ons direct

Restylen

Heb je een parkeerdeukje? Voor Manninck geen probleem. Wij kunnen je parkeerdeukjes herstellen zonder spuiten, dat noemen we restylen. Kleine deukjes, parkeer schade en hagelschade kunnen wij met speciaal gereedschap er uit halen zonder de lak te beschadigen. De auto hoeft dan niet gespoten te worden wat je aanzienlijk kosten zal besparen.

Onderhoud

Ook na het aanschaffen van je nieuwe occasion bij Manninck, kun je bij ons terecht voor onderhoud en APK. We stellen eerst de diagnose en overleggen daarna samen met jou welk kwaliteit onderdeel we monteren en welke prijs hierbij hoort. Zo bepaal je altijd zelf wat er met je auto gebeurd.

Verzekering

Wij kunnen ons voorstellen dat je verschillende autoverzekeringen wilt vergelijken, waarbij je misschien wel de focus legt op een goedkope autoverzekering.
Laat je door Manninck deskundig voorlichten, wij berekenen graag en vrijblijvend een scherpe prijs voor je door middel van een offerte.

Ja, ik wil graag een offerte

Gewoon goed

Door te luisteren naar jouw reismotief, wensen en grenzen, helpt Manninck jou aan je ideale auto. Onder het motto: ‘Elke auto die we verkopen moet gewoon goed zijn’, ben jij gegarandeerd van een betrouwbaar advies en een kwalitatief goede auto. En of je nu online of offline koopt, wij van Manninck zijn pas tevreden als jij het ook bent.

Ja, ik wil graag contact