Diensten

Manninck ontzorgt; daarom bieden wij je samen met onze partners een zo breed mogelijk dienstenpakket aan.

 

Onderhoud, reparaties en APK

Ook na het aanschaffen van je nieuwe occasion bij Manninck, kun je bij ons terecht voor onderhoud en APK. We stellen eerst de diagnose en overleggen daarna samen met jou welk kwaliteit onderdeel we monteren en welke prijs hierbij hoort. Zo bepaal je altijd zelf wat er met je auto gebeurd.

 

 

 

Wrappen by Radix Kustoms®

 

Heb je er wel eens aan gedacht om iets persoonlijks toe te voegen aan je auto? Denk aan een full colour wrap, spiegelkappen, dak, spoilers, logo’s, enzovoort. We werken samen met de professionals van Radix Kustoms® hierdoor ben je er zeker van dat je auto gaat er mooier en persoonlijker uit gaat zien, zodat je er iedere keer weer met plezier instapt. Uiteraard gebruikt Radix Kustoms® alleen hoogwaardige materialen, goed bestendig tegen weersomstandigheden en steenslag.

Bedrijven

Bedrijven kunnen bij ons ook terecht om hun auto volledig in de huisstijl of met een persoonlijk ontwerp te laten omtoveren. Zo wordt je bedrijfsauto dé blikvanger van je bedrijf. Wat de kosten zijn van wrappen? We vertellen het je graag, vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie
 

Raamtinten

Door je autoruiten te blinderen, geef je jouw auto of bestelbus een exclusieve uitstraling. En niet te vergeten werkt folie ook zonwerend. Daarnaast creëer je privacy, doordat voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken. Om een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij uitsluitend met folies van hoogwaardige kwaliteit.

Diverse soorten raamfolie

Om ervoor te zorgen dat jouw geblindeerde autoruiten binnen de Nederlandse wet- en regelgeving vallen, hebben wij diverse blindeermogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om de voorste portieren te tinten met de toegestane 50% tint, maar de achterste portieren zeer donker te maken met een 5% tint. Om je een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden, hebben wij een voorbeeld van de meest gebruikte tinten.

Mail ons voor info Bel ons direct
 

Restylen

Heb je een parkeerdeukje? Geen probleem. Wij kunnen je parkeerdeukjes herstellen zonder spuiten, dat noemen we restylen. Kleine deukjes, parkeer schade en hagelschade kunnen wij met speciaal gereedschap er uit halen zonder de lak te beschadigen. De auto hoeft dan niet gespoten te worden wat je aanzienlijk kosten zal besparen.

Bel ons direct

 

Verzekering

Wij kunnen ons voorstellen dat je verschillende autoverzekeringen wilt vergelijken, waarbij je misschien wel de focus legt op een goedkope autoverzekering.
Laat je door Manninck deskundig voorlichten, wij berekenen graag en vrijblijvend een scherpe prijs voor je door middel van een offerte.

Ja, ik wil graag een offerte
 

Gewoon goed

Door te luisteren naar jouw reismotief, wensen en grenzen, helpt Manninck jou aan je ideale auto. Onder het motto: ‘Elke auto die we verkopen moet gewoon goed zijn’, ben jij gegarandeerd van een betrouwbaar advies en een kwalitatief goede auto. En of je nu online of offline koopt, wij van Manninck zijn pas tevreden als jij het ook bent.

Ja, ik wil graag contact