Afspraak inplannen

Pechhulp

Bij autogarage Manninck uit Zwijndrecht is de mobiliteitsservice van Pechonderwegservice.nl verkrijgbaar. Deze pechhulpservice voorziet je 24 uur per dag en 7 dagen in de week van een goede pechhulp bij jouw auto. In:

  • je eigen woonplaats
  • Nederland
  • én Europa

Manninck rijdt voor Pechonderwegservice.nl

De pechhulp autoservice is kenteken gebonden, ook bij pech met uw caravan en/of aanhanger kun je rekenen op hulp. De Nederlandse Alarmcentrale is 24/7 bemand. Met technisch geschoold personeel is een 1e advies soms al afdoende. Bij kleine pechgevallen overdag ondersteunen eigen aangesloten garages ook. Zo kan het zijn dat u bij pech een bekend gezicht ziet. Ook wij rijden voor Pechonderwegservice.nl en dan met name in de directe omgeving van onze autogarage in Zwijndrecht. Denk bijvoorbeeld aan een lege accu of een lekke band. In deze gevallen kan een plaatselijke garagist goed en snel helpen. Bij grotere problemen met pech komt veelal de officiële hulpdienst. Dit zijn hulp- en bergingsbedrijven die veelal ook rijden voor bijvoorbeeld de ANWB.Buitenland

Voor pech in het buitenland werkt Pechonderwegservice.nl nauw samen met de grote alarmcentrales in de diverse Europese landen. Pechonderwegservice.nl beschikt over een zeer jong aanbod van vervangend vervoer zodat je, in het geval de auto niet reparabel is, thuis kunt komen.

Jaarlijks auto onderhoud

De klanttevredenheid bij Pechonderwegservice.nl is hoog. Voor ons een reden om deze service via ons autobedrijf aan jou aan te bieden. Een voorwaarde van registratie is het laten uitvoeren van jaarlijks auto onderhoud.

Besparen bij ANWB

In dat geval kun je jezelf veel geld besparen. De ANWB geeft je immers geen korting wanneer je jouw auto goed onderhoud. Dat is jammer, want je betaalt zo mee aan pechgevallen van andere leden van de ANWB die wellicht geen periodiek onderhoud laten plegen. Dit zie je terug in de jaarlijkse kosten voor een ANWB-lidmaatschap. Eenvoudig besparen kan door lid te blijven van de ANWB voor slechts € 15,- per jaar. Zo behoud je jouw status, je magazine en je voordeelkaart. Je zegt alleen de pechhulp module op. Je bespaart je op deze manier al snel vele tientallen euro’s door over te stappen. Je betaalt voor 1 jaar Europa mobiliteitsservice slechts € 49,95 wanneer je dit door ons laat verzorgen. Dankzij goed onderhoud kun je dus direct besparen!

Zorgeloos autorijden

Pechonderwegservice.nl bestaat sinds 2015 en is ontstaan vanuit de autobranche zelf. De prijs is zeer transparant. Garagisten bieden je de service aan voor de kostprijs zonder winstoogmerk. De service geldt als versterking van hetgeen wij graag uitdragen: zorgeloos autorijden dankzij goed onderhoud.