Afspraak inplannen
Zoeken
Fabrikant
Prijs
 €  €
Bouwjaar
Brandstof
Transmissie
carrosserie

Occasion zoeken

Wil je een occasion kopen?
Mooi, Manninck helpt je graag!
Onze 1e vraag is dan altijd: wat wil je maximaal uitgeven aan een auto? Tsja, het is 1 van de vele vragen die aan bod komen bij het zoeken naar een nieuwe auto. Een occasion zoeken is niet eenvoudig. En als het je dan al lukt om deze vragen te beantwoorden, moet er óók nog een passende occasion bij gevonden worden.

Alle Europese inkoopkanalen

Wij van Manninck uit Dordrecht en Zwijndrecht maken het jou graag wat gemakkelijker. Als jij jouw wensen op deze webpagina invult, gaan wij voor je aan de slag met een occasion zoeken! Wij helpen in de zoektocht naar een goed passende en betrouwbare auto. We boren hiervoor alle Europese inkoopkanalen aan. Vervolgens stellen we de gevonden auto aan je voor. Aan jou de keuze.

Rijklaar afgeleverd

Als je ervoor kiest om deze auto te kopen, dan leveren wij hem compleet rijklaar af onder onze voorwaarden. Hierbij voorzien we de auto van het laatste onderhoud en dragen zorg voor de autogarantie.

Eerst eens weten hoe anderen onze autoverkoop hebben ervaren? Bekijk dan de beoordelingen op Facebook en de Google Reviews.

Interesse?

Bel naar ons en vraag naar de Afdeling Verkoop.