Afspraak inplannen

14 dagen proefrijden

14 dagen proefrijden

Omdat wij willen dat je 100% tevreden bent als je in onze webshop besteld mag je van ons de auto 14 dagen uitproberen. Bevalt het niet dan kan je deze gewoon weer inleveren. Dat alles zonder addertjes onder het gras!

Neem gerust contact op in onze livechat of mail/bel ons.

Neem contact op

Bij ons zijn de kleine lettertjes groot; dus even alles op een rij:

  • Je besteld een gecontroleerde (57 punten check) auto met garantie op alle onderdelen (3maanden) in onze webshop. Betaling is bij aflevering na acceptatie of vooraf via een veilige gelijk-oversteken constructie.
  • We leveren de auto binnen 100km gratis voor de deur af of je haalt hem bij ons op. en vervolgens lopen we samen om de auto heen om te zien of deze is zoals verwacht. Als dat zo is en je hebt niet vooraf betaald pin je het bedrag bij ons en gaat de proefperiode in. Ga je niet akkoord wordt het eventuele vooraf betaalde geld direct terug gestort.
  • Je mag 14 dagen de auto uitproberen om te zien of dit echt de ideale auto is. We hebben een maximum van 250km ingesteld voor deze proefperiode.
  • Bevalt de auto niet mag deze weer ingeleverd worden. We controleren dan samen of er geen nieuwe schades zijn (anders wordt dit verrekend) en vervolgens krijg je het volledige bedrag teruggestort.

Aanvullende vragen

Op welke naam komt de auto en wanneer?

De auto komt op jouw naam te staan. Dit gebeurt pas als je hiervoor akkoord geeft na gezamenlijke controle van de auto op de afgesproken dag van aflevering.


Wie en wanneer de auto verzekeren?

De verzekering komt op jouw naam te staan. Na acceptatie van de auto op de dag van aflevering moet de auto verzekerd worden. We kunnen helpen bij een passende verzekering en anders moet dat zelf geregeld worden. We adviseren om een aantal dagen voor de afleverdatum al diverse verzekeraars te vergelijken.