Afspraak inplannen

Hoe werkt het?

Hoe werkt het

De nieuwe manier van het kopen van je tweedehands auto in onze webshop werkt heel simpel:

  • Blijf gewoon in je luie stoel zitten en verspil geen minuut langer aan het afstruinen van autobedrijven of het uitpluizen van een enorme hoeveelheid online advertenties.
  • Selecteer je reismotief of model
  • En volg verder het stappenplan in de webshop.

Neem gerust contact op door te bellen of via de mail, het contactformulier of Whatsapp

Neem contact op

Wat houdt dit voor jou in?

  • 100% tevredenheidsgarantie, wat inhoudt dat je auto drie maanden garantie heeft op alle onderdelen.
  • Mocht je er binnen 14 dagen en een max van 250 km. achter komen dat de auto niet bevalt, dan halen wij de auto gewoon weer op. Dat is toch wel wat gunstiger dan alleen een proefrit?
  • Je auto wordt voor aflevering vakkundig nagekeken aan de hand van onze uitgebreide 57-punten-technische check én een laatste onderhoudsbeurt.
  • Je auto wordt in de Drechtsteden gratis thuisbezorgd en daarbuiten tegen een gunstig tarief.
  • Bij Manninck ga je niet weg met het gevoel dat je vergeten bent iets te vragen of het gevoel dat je in een ‘verkoop-valkuil’ gestapt blijkt te zijn. Wij geloven in transparant zaken doen, daarom zijn de kleine lettertjes bij ons flink groot.
1

Bestellen

Bestel je auto via de webshop: vul je gegevens in en geef aan wanneer je de auto voor de deur afgeleverd wilt hebben. Dit is vanaf 48 uur na bestellen mogelijk.

Bekijk het aanbod
2

Betaling

Betaal pas achteraf op locatie nadat je eerst de auto hebt gezien en geaccepteerd of vooraf eenvoudig en veilig met I-DEAL. Dit gaat via Go-credible, een onafhankelijke en veilige derdengeldenrekening.

Meer over betaling
3

Aflevering

We leveren je nieuwe auto af op die plek in Nederland die jij wilt. Binnen een straal van 100km vanaf Zwijndrecht is dit tijdelijk gratis en voor tarieven daarbuiten kun je onze calculator gebruiken.

Meer over aflevering
4

Proefrit

Na aflevering van de auto heb je 14 dagen en 250 km de tijd om met de auto te rijden. Mocht de auto na deze proefperiode onverhoopt toch niet bevallen, kun je hem gewoon weer inruilen.

Zoek een auto uit