Full wrap

Bij een full wrap wordt de volledige laklaag aan de buitenzijde van de auto ingepakt met wrapfolie. Ook is het hierbij optioneel om de instappen en sponningen mee te nemen. De kosten van een full wrap zijn op de eerste plaats afhankelijk van het type auto en de specifieke wrapfolie die je wilt gebruiken.

Kwaliteit folie

We gebruiken altijd folie van de hoogste kwaliteit

Grafisch experts

Ons grafisch team zorgt voor een vakkundig ontwerp dat past bij de auto

Stofarme ruimte

Voor het beste resultaat werken we in een stofarme ruimte

Professioneel resultaat

We staan voor een 100% professioneel eindresultaat

Gratis leenauto

Zo kan je zonder te wachten nog overal heen

Welke wrapkleuren kun je kiezen?:

We hebben een uitgebreid assortiment van kleuren, afwerking en patronen van de beste merken waar je uit kunt kiezen. Denk hierbij aan:Mat, zijdeglans, hoogglans, metallic, pareleffect, kameleonkleuren, carbon, spiegel, leer, stof, steen, geborsteld staal, etc. Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken op onze kleurenwaaiers. Mocht dit niet genoeg zijn kunnen we ook opties combineren in een ontwerp op maat. Hier kunnen we alle kleuren, mat en glans combineren tot een gaaf geheel. Daarnaast bestaat er ook nog de mogelijkheid tot een full color wrap.

Full color wrap:
We hebben bij Manninck een custom design team welke gespecialiseerd zijn in het maken en ontwerpen van full color print wraps. We kunnen wrapfolie printen met elk plaatje en patroon die je maar wilt. Bovendien krijg je van ons een visueel ontwerp van jouw auto met een full color wrap.

Volledig wrappen/full wrap:

Bij een full wrap wordt de volledige laklaag aan de buitenzijde van de auto ingepakt met wrapfolie. Ook is het hierbij optioneel om de instappen en sponningen mee te nemen.Prijzen full wrap:

De kosten van een full wrap zijn op de eerste plaats afhankelijk van het type auto en de specifieke wrapfolie die je wilt gebruiken. Hieronder een indicatie:

Segment A

bv. VW Up, Opel Adam, Fiat 500, Toyota Aygo, etc.

Vanaf € 1475,00,-

Segment B

bv. Audi A3, VW Golf, Ford Fiesta, Opel Astra, Peugeot 208 etc.

Vanaf € 1675,00,-

Segment C

bv. Opel Insignia, VW Passat, Audi A6, Mercedes C/E, etc.

Vanaf € 1975,00,-

Segment D

bv. VW Touran, Volvo XC90, Porsche Cayenne, BMW X5, etc.

Vanaf: € 2000,00,-

Bel direct voor meer info Offerte binnen 24 uur


Wrap in termijnen betalen:

Wij zijn van mening dat betaalgemak een zeer belangrijke factor is bij het bieden van goede service. Naast de gebruikelijke betaling per factuur of betaalverzoek bieden wij nu ook het betalen in termijnen aan.

Hoe werkt je carwrap betalen in termijnen:
Om je  autowrap  te kunnen betalen in termijnen kan bij ons kiezen voor gespreid betalen. Deze betaalmethode kan bij ons op dit moment alleen nog op aanvraag. Wij gaan vervolgens op basis van je gegevens kijken of je in aanmerking komt voor een lening. Afhankelijk van de aanvraag wordt bepaald hoeveel persoonlijk bestedingslimiet je krijgt. Dit is maximaal € 5000 met een minimum van € 500.

Andere mogelijkheden met wrappen:

Om een unieke uitstraling te geven is het ook mogelijk om slechts delen van je auto te wrappen. Hierdoor personaliseer je op een relatief voordelige wijze de auto met de keuzevrijheid om dit in de toekomst te verwijderen. We hebben hebben dit onderverdeeld in de volgende categorieen: